Geile amateur warmpoesje (38)

Acties

Informatie

warmpoesje (38)

Bericht van warmpoesje

Ik ben een sensuele Aziatische dame die van spanning hou en webcam is mijn hobby. Ik speel graag met mezelf maar wil meer ontdekken op seks gebied. Ik vind het heerlijk om samen een happy end van te maken, zin in mij, dan hoop ik je gauw te zien...Ciao

Informatie over warmpoesje

Naam: warmpoesje
Leeftijd: 38
Woonplaats: Den Haag
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: aziatisch

Mijn interesses

Ik eet graag van alles als het maar lekker is en drink graag Witte zoete wijn. Mijn hobbie(s): Webcammen. Mijn favoriete muziek is Reggea. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Geile stoute mannen. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Vrouwe boven en op zijn achterlangs en mijn favoriete plekje(s) zijn Zolang het maar veilig is. Bij mannen val ik op hun lekkere pik. Piercings: 1. Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een aziatisch uiterlijk. Mijn Karakter: Ondeugend maar wel heel erg zorgzaam. Mijn Sterrenbeeld is maagd. Mooi aan mezelf: Alles van mij is mooi. Mijn levensdoel is: Positief zijn. Mijn levensmotto is: Leef en laat leven. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Poep, dieren en kinderseks. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou